Zeevracht IJsland

TVG-Zimsen is de grootste IJslandse forwarder en bestaat in IJsland al sinds 1894. Buiten Reykjavik hebben wij kantoren in Rotterdam, Aarhus en New York. Met behulp van onze partners en agenten zijn wij in vrijwel elke grote havenstad ter wereld vertegenwoordigd.

Een mooi voorbeeld is de firma CMA-CGM. Een global carrier die opereert over de gehele wereld. TVG-Zimsen is de agent voor CMA-CGM in IJsland en met deze unieke samenwerking verzekeren wij de locaties aan boord en beschikbare containers wereldwijd.

TVG-Zimsen vestiging Rotterdam is een enthousiast team van professionals met veel kennis en ervaring in de transport sector. Wij verzorgen onder andere wegtransport, groupage, pallets, containers, exceptioneel en IMO zendingen. Dit doen wij vanuit Europa, het Verre Oosten en Noord-Amerika naar Groenland, Faroer Eilanden en natuurlijk IJSLAND.

Wij hebben in Rotterdam 3 keer per week een afvaart naar Reykjavik, IJsland. Tevens hebben wij 1 keer per week een consol container naar Akureyri, IJsland.

Onze medewerkers geven u graag meer informatie over onze zeevracht diensten.

Offerte op maat of meer informatie?
Neem vandaag nog contact met ons op via
010-751 77 16
info@tvg-zimsen.nl
Verstuur formulier ›
Bottom block image