Over TVG

Geschiedenis

TVG-Zimsen is gevormd door de fusie van The Bonded Warehouse plc ( Tollvörugeymslan hf . ) en Jes Zimsen Forwarding plc . The Bonded Warehouse PLC had voorafgaande aan deze fusie de operationele taken overgenomen van de firma General Bonded Warehouse plc in Akureyri . De oorsprong van het bedrijf gaat helemaal terug naar 1894 toen koopman Jes Zimsen een uitgebreide commerciële onderneming begon in Reykjavík.

Het zeevracht kantoor was een afdeling binnen het oorspronkelijke bedrijf en het werd een apart bedrijf in 1932 onder de titel Jes Zimsen Forwarding . De operatie is de laatste jaren aanzienlijk veranderd en er hebben zich een aantal veranderingen van eigenaar voorgedaan . De oorspronkelijk expeditieafdeling Jes Zimsen was agent voor United Steamship Company ( DFDS ) een Deense onderneming die vaarde tussen IJsland en Denemarken.

1924-1926. DFDS kantoor.

Toen het transport en de zakelijke praktijken zich ontwikkelde en de invoer steeg, begon Jes Zimsen Forwarding met het aanbieden van andere diensten. Geleidelijk werd het bedrijf een algemene forwarding service provider in staat om one-stop-oplossingen in het transport aan te bieden.

De Bonded Warehouse plc werd in 1962 opgericht door een groep onder leiding van Helgi K. Hjálmsson . Het bedrijf bood opslag faciliteiten voor douane goederen en werd al snel een toonaangevende onderneming op haar gebied.

In 1996 fuseerden de bedrijven onder de naam TVG-Zimsen. Ze begonnen met het aanbieden van een uitgebreid scala van transport activiteiten, zoals luchtvracht, koerierservice, zeevracht , douane expeditie , prijsberekening, terugkeer van de goederen, overslag, douane-entrepots en dergelijke.

In februari 2004 verhuisde TVG-Zimsen al haar op en overslag van Héðinsgata naar een nieuwe faciliteit het Warehouse Hotel. Het Warehouse Hotel Ltd is een TVG-Zimsen en Eimskip partnerschap onderneming en behandelt alle TVG-Zimsen op en overslag diensten. De kantoor faciliteiten van TVG-Zimsen zijn gevestigd aan de Kornagarðar 2 en het bedrijf richt zich op de exploitatie van zijn expeditie dienst , bestaande uit zeevracht , luchtvracht en documentatie.

TVG-Zimsen Ltd is lid van FIATA (International Federation of Freight Forwarders Associations) en werd in 1998 bekroond met erkenning voor 25 jaar lidmaatschap van de vereniging.

Offerte op maat of meer informatie?
Neem vandaag nog contact met ons op via
010-751 77 16
info@tvg-zimsen.nl
Verstuur formulier ›
Bottom block image